AdBlue

Bestel AdBlue bij Rijnen Brandstoffen

Rijnen Brandstoffen is uw goedkope en flexibele leverancier van AdBlue. AdBlue is een oplossing die wordt ingezet als reductiemiddel van dieselvoertuigen. AdBlue is online te bestellen in onze website.

Direct Adblue bestellen

Wat is AdBlue?

AdBlue is een zuivere, heldere synthetisch vervaardigde ureumoplossing. U bent verzekerd van constante kwaliteit doordat er wordt voldaan aan de DIN normering (70 070). Een garantie voor de katalysatoren kan uitsluitend afgegeven worden bij gebruik van producten, die voldoen aan deze DIN norm. AdBlue wordt gedoseerd vanuit een gescheiden tank op de vrachtwagen. De doseerhoeveelheid is ongeveer 5% van het brandstofverbruik en wordt door de elektronische apparatuur nauwkeurig berekend.

AdBlue is geen gevaarlijke stof en is ingedeeld in de laagste water gevarenklasse (Duitse klasse W.G.K. 1). Daarnaast is AdBlue corrosief ten opzichte van bepaalde materialen en heeft een kristallisatiepunt van -11ºC.

Wij adviseren u graag!

Wanneer u gebruik maakt van een verkeerd olieproduct kan dit grote schade en onkosten tot zijn gevolg hebben. Rijnen Brandstoffen adviseert u dan ook vrijblijvend over de vele mogelijkheden van dieselolie en andere producten zodat u altijd de juiste keuze kunt maken binnen uw situatie.