Aspen alkylaatbenzine

Beter voor mens, machine en milieu!

Aspen 2 en Aspen 4 zijn in eerste instantie ontwikkeld met het oog op de arbeidshygiëne, in samenwerking met professionele gebruikers. Aspen 2 en Aspen 4 bevatten over het geheel genomen geen van de schadelijke stoffen benzeen, aromaten, poly-aromaten of olefinen. Normale benzine bevat een honderdtal stoffen en Aspen alkylaatbenzine slechts een tiental. Dit zijn bovendien ook nog eens de minst schadelijke. Dat betekent dus dat de risico’s voor de gezondheid minimaal worden bij blootstelling aan benzinedampen en uitlaatgassen.

Aspen 2

Met 2% volsynthetische 2-taktolie
Aspen 2 is een praktische, kant en klaar gemengde alkylaatbenzine voor kettingzagen, motorzeisen, heggenscharen, brommers, bladblazers en andere tweetaktmotoren.

Aspen 2 zorgt voor hogere prestaties en een langere levensduur van uw machine. De schonere benzine betekent weer een schonere motor met minder afzettingen. Aspen 2 kan langer worden bewaard zonder dat de kwaliteit verminderd. De eigen 2-taktolie van Aspen zorgt ook voor een minimale belasting van het milieu.

Rijnen Brandstoffen in Tilburg levert Aspen 2 in jerrycans van 5 of 25 liter en in vaten van 60 en 200 liter.

Aspen 4

Zonder toegevoegde olie
Aspen 4 is een alkylaatbenzine voor grasmaaiers, grondfrezen, aggregaten, boten en andere viertaktmotoren.

Aspen 4 houdt kleppen en zuigers schoner, waardoor de motor langer mee gaat en betrouwbaarder wordt. Aspen 4 kan langer worden bewaard zonder dat de kwaliteit verslechtert! Hierdoor is uw machine altijd startklaar. Aspen alkylaatbenzine gaat 5 jaar mee, in tegenstelling tot gewone benzine, die slechts 3 tot 5 maanden houdbaar is.

Rijnen Brandstoffen in Tilburg levert Aspen 4 in 1 liter flessen, jerrycans van 5 of 25 liter en in vaten van 60 en 200 liter.

Verwante onderwerpen:

TRAXX Diesel
Smeermiddelen
Dieselolie
Petroleum
Adblue

Bestel ook online

onze kwaliteitsproducten
tegen uiterst scherpe prijzen
in één van onze webshops!

Brandstoftanks actie

Op dit moment hebben wij een actie voor brandstof- tanks.
Klik hier >