Aspen Alkylaatbenzine

Beter voor mens, machine en milieu!

Bij Rijnen Brandstoffen kunt u terecht voor de minder schadelijke benzine, Aspen 2 en Aspen 4. Deze benzine bevat minder schadelijke stoffen en is daarmee een goede keuze voor mens, machine en milieu.

Aspen 2 & Aspen 4

Aspen 2 en Aspen 4 zijn in eerste instantie ontwikkeld met het oog op de arbeidshygiëne, in samenwerking met professionele gebruikers. Aspen 2 en Aspen 4 bevatten over het geheel genomen geen van de volgende schadelijke stoffen: benzeen, aromaten, poly-aromaten of olefinen.

Normale benzine bevat een honderdtal stoffen en Aspen alkylaatbenzine slechts een tiental. Dit zijn bovendien ook nog eens de minst schadelijke. Dat betekent dus dat de risico’s voor de gezondheid minimaal worden bij blootstelling aan benzinedampen en uitlaatgassen van Aspen Akylaatbenzine.

Online bestellen

Aspen is verkrijgbaar in jerrycans van 5 liter, 25 liter en in vaten van 60 liter en 200 liter. Aspen 2 en Aspen 4 is bij ons eigen tankstation te verkrijgen.

ROUTE

Tankstation
Herastraat 55, 5047 TX Tilburg NL

Laat u adviseren door onze medewerkers

Wanneer u gebruik maakt van een verkeerd olieproduct kan dit grote schade en onkosten tot zijn gevolg hebben. Rijnen Brandstoffen adviseert u dan ook vrijblijvend over de vele mogelijkheden van petroleum en andere producten zodat u altijd de juiste keuze kunt maken binnen uw situatie.