Brandstof tanks

Kiwa heeft nieuwe richtlijnen voor de kwaliteit staal en coating voor alle tanks in Nederland. Nederland is verdeeld in gebieden waar verschillende kwaliteiten coating worden voorgeschreven. Het is dus van belang dat we de juiste kwaliteit coating gaan inzetten in die gebieden. Het gevolg hiervan is dat wij de prijs van de tanks hebben moeten aanpassen.

TANKACTIE RIJNEN BRANDSTOFFEN

Tankset DWBG Kiwa Rijnen Brandstoffen voor buiten opstelling.

Bestaande uit :
Tank met pompplateau, opgelaste vulpuntbak, en gespoten in een donkergroene ralkleur C3 kwaliteit. Peil-, vul en ontluchtingsset bestaande uit een Kiwa peilinrichting met bajonet peilinrichting met peillint, Elaflex vulflens ontluchtingsbuis lengte 1,8 mtr 1.1/2 ” voorzien van ontluchtingskapje.
Kiwa overvulbeveiliging 2″, Piusi pompset panther 56 met 4 mtr.slang, automatisch vulpistool OPW 11 A en pistoolhouder. Cimtec filter 260-HS-II-30 met bovenkap. Kiwa goedgekeurde antihevelklep, diverse stickers en productplaatjes en divers fitwerk om het geheel compleet gemonteerd aan te leveren.

1150 liter Maatvoering: Lengte 1.890 mm. x diameter 960 mm.
1500 liter Maatvoering: Lengte 2.350 mm. x diameter 960 mm.
2000 liter Maatvoering: Lengte 2.000 mm. x diameter 1.280 mm.
3000 liter Maatvoering: Lengte 2.700 mm. x diameter 1.280 mm.
5000 liter Maatvoering: Lengte 4.350 mm. x diameter 1.280 mm.

Het retour nemen van een tank met een inhoud tussen de 500 en 5.000 ltr, gelijktijdigmet het leveren van een nieuwe installatie. Het verwijderen van de sludge en het reinigen door een vergunninghoudend bedrijf (inclusief reinigscertificaat). En het verschroten van de tank inclusief verschrotingsbewijs. Alle verantwoordelijke instanties worden door Hamer Installatietechniek B.V. op de hoogte gebracht alvorens met de werk-zaamheden wordt aangevangen.

U behoeft hier geen enkele actie in te ondernemen.

Bestel ook online

onze kwaliteitsproducten
tegen uiterst scherpe prijzen
in één van onze webshops!

Brandstoftanks actie

Op dit moment hebben wij een actie voor brandstof- tanks.
Klik hier >