Bruinkoolbriketten

Veel mensen denken bij het horen van het woord briketten al snel aan een gezellige zomerse barbecue. Naast deze functie zijn bruinkoolbriketten ook perfect geschikt om bijvoorbeeld een kachel een hele nacht lang warm te houden. Het grootste voordeel van briketten ten opzichte van kolen is dat briketten vele malen langer warmte af blijven geven. Briketten zijn dus perfect geschikt gedurende periodes waarbij uw kachel langer dan één avond of één dag moet blijven branden. Daarnaast worden briketten ook veel gebruikt in de open haard, bijvoorbeeld tijdens koude winteravonden.

Levering briketten

Rijnen Brandstoffen biedt u als klant vele mogelijkheden omtrent de levering van briketten. Rijnen Brandstoffen levert de briketten standaard in verpakkingen van zowel 10 als 25 kilo. Deze pakken kunnen eventueel door heel Nederland op het door u aangegeven adres bezorgd worden. U kunt er echter ook voor kiezen om uw levering zelf af te halen in de winkel aan de Herastraat in Tilburg.

Prijs Briketten

De prijs van briketten is altijd afhankelijk van de door u afgenomen hoeveelheid. De briketten worden in grote partijen ingekocht waardoor u naast een uitstekende service ook gegarandeerd scherpe tarieven aangeboden krijgt. Het is bij Rijnen Brandstoffen ook mogelijk om uw bestelling van bruinkoolbriketten te combineren met een bestelling van kolen.

Neem eens vrijblijvend contact op met Rijnen Brandstoffen en informeer naar de mogelijkheden omtrent bruinkoolbriketten. Het team van Rijnen Brandstoffen voorziet u natuurlijk ook graag van meer informatie over een dienst of product en eventueel maken zij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Verwante onderwerpen:

Steenkolen
Smeedkolen
Kolenkachels
BBQ producten

Bestel ook online

onze kwaliteitsproducten
tegen uiterst scherpe prijzen
in één van onze webshops!

Brandstoftanks actie

Op dit moment hebben wij een actie voor brandstof- tanks.
Klik hier >