Dieselolie

Dieselolie is een lichte vorm van stookolie welke veelal gebruikt wordt als brandstof voor bijvoorbeeld vrachtwagens, auto’s en tractoren. Sinds er door de wetgeving verplicht is gesteld dat grondverzet- en kraanbedrijven ook gebruik moeten maken van dieselolie zijn ook zij van de rode gasolie op dit product overgestapt.

Er zijn vele vormen van benzine en zo zijn er ook verschillende varianten van auto-diesel. Deze zijn onder andere afhankelijk van het cetaangetal, de viscositeit en de herkomst. De meest gangbare diesel, welke onder andere wordt gebruikt voor het weg- en landbouwverkeer, is dieselolie met een cetaangetal wat rond de 50 ligt. Een uitzondering op deze diesel vormt de biodiesel welke een cetaangetal van 70 tot maar liefst 100 heeft. Deze auto-diesel is namelijk gedeeltelijk of zelfs volledig opgebouwd uit plantaardige of dierlijke olie.

Levering

De door u bestelde auto-diesel wordt, middels de eigen tankwagens van Rijnen Brandstoffen, op een met u overlegde datum en tijdstip op locatie geleverd. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ons tankstation aan de Herastraat 55 in Tilburg. Mocht u vragen of wensen hebben betreft de levering van dieselolie dan kunt u altijd contact opnemen met Rijnen Brandstoffen via telefoonnummer 013 – 542 22 84.

Bij Rijnen Brandstoffen kunt u naast de gangbare auto-diesel ook terecht voor de nieuwe generatie Traxx diesel welke speciaal is ontwikkeld voor het gebruik in moderne dieselmotoren en voor bedrijven met een eigen tankinstallatie. Benieuwd naar de beste diesel keuze binnen uw situatie? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Rijnen Brandstoffen, de ervaren medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies op maat.

Verwante onderwerpen:

TRAXX Diesel
Smeermiddelen
Petroleum
Adblue
Aspen alkylaatbenzine

Bestel ook online

onze kwaliteitsproducten
tegen uiterst scherpe prijzen
in één van onze webshops!

Brandstoftanks actie

Op dit moment hebben wij een actie voor brandstof- tanks.
Klik hier >