ONLINE HOUTPELLETS KOPEN

ONLINE HOUTPELLETS KOPEN

Houtpellets van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs bij Rijnen Brandstoffen

Houtpellets van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs bij Rijnen Brandstoffen

BADGER

Wij zijn de exclusieve leverancier van Badger Houtpellets. Deze A-kwaliteit houtpellets zijn gemaakt van vrijwel 100% naaldhout. Hierdoor hebben de houtpellets een hoge verbrandingswaarde en een laag asgehalte. De houtpellets worden gemaakt in België van grondstoffen afkomstig uit lokale, duurzaam beheerde, bossen.

Direct bestellen
VITA HOLZ

Rijnen Brandstoffen is de exclusieve leverancier van Vita Holz houtpellets. Deze houtpellets bestaan vrijwel uitsluitend uit zaagselproducten van 100% naaldhout.

De bouwstoffen zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Duitsland.

Direct bestellen
PLOSPAN

Deze houtpellets zijn gemaakt van schoon houtafval afkomstig uit de lokale houtverwerkende industrie.

Plospan houtpellets zijn gemaakt van een mix van 70% loofhout en 30% naaldhout, hierdoor ontstaat er een rustig vlambeeld.

Direct bestellen

Wat zijn houtpellets?

Houtpellets zijn kleine ronde staafjes gemaakt van 100% natuurlijk houtafval afkomstig uit zagerijen en de bosbouw. De structuur is ideaal voor verbranding en daarbij zijn houtpellets een milieuvriendelijke brandstof. Voor de productie van houtpellets wordt geen extra bos gekapt en de grondstoffen bevatten geen schadelijke stoffen zoals lijmresten. Er worden voortdurend controles uitgevoerd bij het produceren van houtpellets om de kwaliteit te waarborgen.

Houtpellets zijn CO2-neutraal. Hiermee wordt bedoeld dat er bij de verbranding van houtpellets net zoveel CO2 vrijkomt als de boom gedurende zijn groei heeft opgenomen uit het milieu. Rijnen Brandstoffen levert uitsluitend A-kwaliteit houtpellets tegen een scherpe prijs. Hiervoor werken wij met de merken Badger, Vita Holz en Plospan. Rijnen Brandstoffen heeft al meer dan 100 jaar ervaring als energieleverancier waarbij service voor de klant op nummer 1 staat.

Online bestellen en levering aan huis

Ons ruime assortiment biedt keuze uit verschillende merken en hoeveelheden. Zo bestelt u houtpellets per zak (15 kg), big bag (900 kg), pellet (780 – 990 kg) of bulklevering (tot 26.000 kg).

Dagelijks rijden onze eigen chauffeurs door heel Nederland en Vlaamstalig België voor de levering van houtpellets aan huis. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig wordt geleverd. Bij een bulklevering worden de houtpellets naar wens in uw opslag geblazen door onze eigen bulkwagen. Mocht tijdens de levering blijken dat u meer besteld heeft dan dat er past in uw opslag, dan nemen wij de overige houtpellets kosteloos mee terug. U betaalt alleen voor de houtpellets die wij geleverd hebben.

Naast levering aan huis kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij Rijnen Brandstoffen in Tilburg.

De voordelen van houtpellets bestellen bij Rijnen Brandstoffen:

Gemaakt van 100% natuurlijke materialen Uitsluitend A-kwaliteit merken; Badger, Vita Holz & Plospan Scherpe prijzen Milieuvriendelijke en CO2-neutrale brandstof

  • Gemaakt van 100% natuurlijke materialen
  • Uitsluitend A-kwaliteit merken; Badger, Vita Holz & Plospan
  • Scherpe prijzen
  • Milieuvriendelijke en CO2-neutrale brandstof