Petroleum

Rijnen Brandstoffen is de leverancier van een groot assortiment aan olieproducten zoals TRAXX Diesel, smeermiddelen, Dieselolie, Adblue, Aspen alkylaatbenzine en de vloeibare brandstof petroleum. Petroleum wordt voornamelijk gebruikt voor toepassingen met oliekachels en andere verplaatsbare warmtebronnen zoals Zibro Kamin kachels of hete luchtkanonnen. Deze kachels vereisen namelijk een zeer zuivere petroleumsoort. Daarnaast wordt petroleum ook veel gebruikt op campings omdat deze vloeibare brandstof erg geschikt is om op te stoken.

Levering

Petroleum kan door Rijnen Brandstoffen middels de speciale tankwagens bij u op locatie afgeleverd worden. In overleg met u wordt er een datum en tijdstip naar uw wens afgestemd zodat u altijd vooraf weet wanneer het petroleum word afgeleverd. Rijnen Brandstoffen levert haar petroleum door Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij voldoen zij ruim aan de strengste milieueisen welke aan de leveringen van petroleum gesteld worden.

Wanneer u gebruik maakt van een verkeerd olieproduct kan dit grote schade en onkosten tot zijn gevolg hebben. Rijnen Brandstoffen adviseert u dan ook vrijblijvend over de vele mogelijkheden van petroleum en andere producten zodat u altijd de juiste keuze kunt maken binnen uw situatie.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van de vloeibare brandstof petroleum? Neem dan gerust eens contact op met het team van Rijnen Brandstoffen. De ervaren medewerkers voorzien u graag van een advies of meer informatie rondom het grootste aanbod van producten en diensten. Natuurlijk wordt er vooraf altijd een offerte op maat aangeboden op basis van de scherpe tarieven welke Rijnen Brandstoffen standaard hanteert naar uw als klant toe.

Verwante onderwerpen:

TRAXX Diesel
Smeermiddelen
Dieselolie
Adblue
Aspen alkylaatbenzine

Bestel ook online

onze kwaliteitsproducten
tegen uiterst scherpe prijzen
in één van onze webshops!

Brandstoftanks actie

Op dit moment hebben wij een actie voor brandstof- tanks.
Klik hier >